Expositiecommissie

In de grote zaal van De Weijenbelt hangen bijna het gehele jaar exposities van verschillende kunstenaars. Ongeveer 7 x per jaar kunnen kunstenaars van binnen en buiten Zwolle eigen gemaakt werk exposeren en eventueel verkopen. Op openingsuren van de Weijenbelt kunt u de expositie bekijken.

Met ingang van januari 2016 is de nieuwe expositiecommissie van start gegaan. Carla Kums, Truus van Haaster en Margreet Udo gaan hun uiterste best doen de zalen weer te vullen met (amateur)kunst.

Mocht u het leuk vinden uw kunst in De Weijenbelt te exposeren, of weet u iemand die dat leuk zou vinden, neem dan contact op met de commissie via het mailadres expositiecommissie@wijkverenigingberkum.nl
Dat kunnen schilderijen zijn, maar ook foto’s of andere uitingen van kunst.

Actuele expositie

Evenals vele andere activiteiten in De Weijenbelt, liggen ook de exposities op dit moment stil vanwege de corona pandemie.
Natuurlijk betreuren we dat, omdat veel amateurkunstenaars zich hadden aangemeld voor een expositie. Juist in deze periode zullen veel kunstenaars met hun passie bezig zijn, tekenen, schilderen en fotograferen. Het zou leuk zijn om deze kunstwerken in De Weijenbelt te kunnen zien.

Aanmelden kan via: expositiecommissie@wijkverenigingberkum.nl
Wel goed om te weten dat er momenteel een wachtlijst is tot halverwege 2022.

De expositiecommissie ziet er naar uit het wijkcentrum weer te voorzien van mooie kunst. Wij houden u op de hoogte wanneer we weer kunnen starten.

Margreet, Carla en Truus wensen allen een mooie decembermaand en zien u hopelijk in 2021 weer in De Weijenbelt.