Als Wijkvereniging Berkum zijn we enthousiast over de plannen van gemeente Zwolle om voortvarend aan de slag te gaan met de energietransitie van energiezuinig en duurzame energie in plaats van fossiele brandstoffen. Samen hebben we besloten dat Berkum het voortouw gaat nemen in de Energietransitie Zwolle. Streven is een “Energieneutraal” Berkum.

Na een lange voorbereidende periode waarin veel zaken zijn uitgezocht hebben we in 2020 en volgende stap gezet door het oprichten van twee organisaties. de Stichting Berkum Energie Neutraal en een Energie Coöperatie. Naast de Wijkvereniging Berkum heeft ook VVBerkum zitting in het bestuur van de Stichting.

Meer weten of belangstelling om mee te denken? Neem gerust contact op.  Klik hier voor meer informatie