Repair Café

Het Repair Café is een initiatief van Duurzaam Berkum en wordt gerund door vrijwilligers uit Berkum. Heeft u apparaten die defect zijn? Dan kunnen de medewerkers van het Repair Café uw apparaat misschien weer een nieuw leven inblazen.
Een bladblazer die nog best goed is maar het aan/uitknopje…. Een prima schop waar de steel van los zit. Een stofzuiger met een draadbreukje. Gooi ze niet weg, laat ze ook niet werkloos staan om een nieuwe aan te schaffen. Probeer eerst de mannen van het ‘Repair Café’.

Enkele handige mannen houden elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur zitting in de kelder van Berkumstede. Leg hun uw defecte apparaat voor of uw probleem. Wie weet, wordt het ter plekke verholpen; in ieder geval krijgt u uiterlijk binnen een maand resultaat of bericht. Het is NIET onze bedoeling middenstanders te beconcurreren; wij van Duurzaam Berkum willen gewoon dat er minder weggegooid wordt. Zo gaan we bij een fiets niet verder dan een bel vastzetten, een snoertje aansluiten of een lampje; wie nog geen band kan plakken, willen we het leren.
Als we iets niet kunnen repareren, zeggen we dat, en ook of u wel een nieuwe moet kopen!
Er zijn geen kosten tenzij een onderdeel vervangen wordt.

U kunt de kelder in Berkumstede bereiken via de hoofdingang, binnen de pijltjes volgen.

U mag u ook melden als medewerker! E-mail: cabos@solcon.nl of tel: 4531343