Sinterklaas komt 23 november naar Berkum!

De Sint is al in drukke voorbereiding en komt op 23 november weer naar wijkcentrum De Weijenbelt. Hij wil ook dit jaar weer graag met alle kinderen uit Berkum het grote sinterklaasfeest vieren!
Verschillende spelletjes en activiteiten worden georganiseerd en onder de vertrouwde leiding van de band Juffr. Jannie wordt Sinterklaas warm onthaald. Althans, als het goed gaat, want zeker weten doe je het nooit bij het sinterklaasfeest!
Neem je fotocamera mee: Sinterklaas gaat ook graag met de kinderen op de foto! Ook dit jaar hebben de pieten weer van alles in petto en kunnen de kinderen aan Sinterklaas laten zien hoe goed ze bijvoorbeeld het dak op kunnen klimmen!

Kleurplatenwedstrijd Sinterklaas
Sinterklaas wil nooit cadeautjes op zijn verjaardag, hij heeft veel liever tekeningen! De kinderen kunnen daarom meedoen aan een kleurplatenwedstrijd. Binnenkort wordt deze via COOP en de basisscholen verspreid.
Geen kleurplaat gehad of tegengekomen? Onderaan dit bericht, kun je deze downloaden en printen. De winnaars krijgen van de Sint een cadeautje.
En wie weet heeft Sinterklaas voor alle kinderen wel iets lekkers meegenomen…
Tot zaterdag 23 november om 10.30 uur in De Weijenbelt!

Kleurplaat Sint-2019

23 nov 2019