Organisator

Commissie Jeugdzaken
Email
jeugdzaken@wijkverenigingberkum.nl

Locatie

Berkumstede
Erasmuslaan 50, 8024 CS Zwolle
Categorie

Datum

11 nov 2023

Tijd

Verzamelen vanaf 18.00 uur
18:30 - 19:00

Sint Maartenoptocht

Op zaterdag 11 november kunnen de kinderen uit Berkum weer met hun lampionnen in de jaarlijkse Sint Maartenoptocht meelopen.
Net als voorgaande jaren is het leuke draaiorgel met trendy Nederlandse kinderliedjes weer vooraan de optocht te vinden.

Voor de optocht verzamelen we vanaf 18:00 uur op het parkeerterrein voor Berkumstede. Dit wordt ook al feestelijk omdat dan de bewoners van Berkumstede (buiten) de lampionnen van de kinderen kunnen bewonderen onder het genot van het orgel, een kampvuurtje en een warm drankje voor de kinderen. Net als vorig jaar zullen we ook aan de ouders denken, het is tenslotte zaterdagavond!
Halverwege de optocht komen we ook langs Villa Berkum waar de bewoners ook graag de lampionnen bewonderen en de kinderen wat lekkers geven.

De optocht start om 18.30 uur en begint voor de ingang van Berkumstede. De kinderen wandelen tijdens de optocht  via de Erasmuslaan richting Prunuspark, Palmenlaan, Berkenlaan, Abelenlaan, Erasmuslaan naar Berkumstede (einde ongeveer 19.00 uur).

TIP: Maak er een feestje van en verlicht je tuin of deur met een (kaars-) lichtje zodat de kinderen weten dat ze welkom zijn om aan te bellen voor een liedje en een (voorverpakt) snoepje!

Wanneer: zaterdag 11 november 2023
Waar: parkeerterrein voor Berkumstede
Verzamelen: vanaf 18.00 uur
Vertrek optocht: circa 18.30 uur