Organisator

Commissie Jeugdzaken
Email
jeugdzaken@wijkverenigingberkum.nl

Locatie

Berkumstede
Erasmuslaan 50, 8024 CS Zwolle
Categorie

Datum

11 nov 2022

Tijd

Verzamelen vanaf 18.00 uur
18:30 - 19:00

Sint Maartenoptocht

Op vrijdag 11 november kunnen de kinderen uit Berkum weer met hun lampionnen in de jaarlijkse Sint Maartenoptocht meelopen.
Net als voorgaande jaren is het leuke draaiorgel met trendy Nederlandse kinderliedjes weer vooraan de optocht te vinden.

Voor de optocht verzamelen we vanaf 18:00 uur op het parkeerterrein voor Berkumstede. Dit wordt extra feestelijk omdat dan de bewoners van Berkumstede (buiten) de lampionnen van de kinderen kunnen bewonderen onder het genot van het orgel, een kampvuurtje en als het lukt een warm drankje voor de kinderen. Net als vorig jaar zullen we ook aan de ouders denken, het is tenslotte vrijdagavond!

De optocht start om 18.30 uur en begint voor de ingang van Berkumstede. De kinderen wandelen tijdens de optocht  via de Erasmuslaan richting Prunuspark, Palmenlaan, Berkenlaan, Abelenlaan, Erasmuslaan naar Berkumstede (einde ongeveer 19.00 uur).

Het zou heel feestelijk zijn als iedereen die aan de route van de optocht woont een (waxine)lichtje bij de deur plaatst of de buitenverlichting aan heeft.
Het zou geweldig zijn als we heel Berkum kunnen verlichten met een lichtje bij de deur zodat de kinderen weten waar ze, ook na de optocht, welkom zijn om aan te bellen voor een liedje en een (voorverpakt) snoepje!

Wanneer: vrijdag 11 november 2021
Waar: parkeerterrein voor Berkumstede
Verzamelen: vanaf 18.00 uur
Vertrek optocht: circa 18.30 uur