Locatie

De Weijenbelt
Campherbeeklaan 82, 8024 BZ Zwolle

Datum

06 sep 2022

Tijd

19:00

Oranjefeest: Salverda Berkumloop

Op dinsdagavond 6 september vindt, onder voorbehoud, voor de 30e keer de Salverda Berkumloop plaats.

De organisatie heeft het parcours in een nieuw jasje gestoken.

Route
De start en finish zijn ter hoogte van De Weijenbelt. Via de van Leeuwenhoeklaan gaan de lopers de Vechtdijk op richting Tussen de Verlaten en vervolgens over de brug over de Nieuwe Vecht naar de finish voor de 5 km. De lopers voor de 10 kilometer gaan aan het eind van Tussen de Verlaten linksaf om de benodigde extra kilometers te maken door Herfte.

   5 km.    10 km.

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven. Zondag 12 juni start de inschrijving om 12.00 uur. via de website: www.salverdaberkumloop.nl

Van alle deelnemers wordt een gedeelte van het inschrijfgeld verdeeld over drie goede doelen en daarnaast kunnen de lopers tijdens het inschrijven een extra bijdrage overmaken. Vlak voor de start van de Berkumloop worden de cheques aan vertegenwoordigers van de drie goede doelen overhandigd.

De startnummers kunnen worden afgehaald tussen 15.30 en 18.30 uur in wijkcentrum “De Weijenbelt”.
Hier is ook de prijsuitreiking en de verloting op het startnummer.
De prijsuitreiking is rond 20.30 uur in wijkcentrum De Weijenbelt.

Wat valt er te winnen?
Op de 5 kilometer ontvangen zowel de snelste man als de snelste vrouw een prijs van € 75,-. Voor de nummers twee tot en met vijf ligt ook een mooie geldprijs klaar.
De winnaar en winnares van de 10 kilometer ontvangen beiden een fantastische prijs van € 150,-. De nummers twee tot en met vijf winnen respectievelijk 100, 75, 50 en 40 euro.

Verloting
Aansluitend aan de prijsuitreiking vindt in De Weijenbelt de verloting plaats van diverse aantrekkelijke prijzen, waaronder een fiets en verschillende tegoedbonnen met waardes van € 25,- tot en met € 100,. Voor deelname aan de verloting dient het startnummer bij de finish te worden ingeleverd. Niet vergeten dus, want anders doet jouw startnummer niet mee! De prijzen van de Berkumloop en de verloting dienen persoonlijk in ontvangst te worden genomen.

www.salverdaberkumloop.nl