Locatie

Berkenlaan 36
Berkenlaan 36, 8024 AT Zwolle

Datum

08 mei 2023 - 13 mei 2023

Tijd

09:30 - 16:30

Voorjaarsmarkt

Berkum zet de bloemen buiten!

De oprit aan de Berkenlaan 36, wordt in de week voor Moederdag, 8-13 mei, versierd met prachtige, diverse en kleurrijke Hanging Baskets.
Verras of bemoedig iemand hiermee! Elke dag kunnen we weer nieuwe, verse baskets ophalen van de kweker. Deze voorjaarsmarkt wordt voor de 9e keer georganiseerd! De opbrengst van de markt is voor kwetsbare gezinnen in Medgidia/Roemenie.

Deze gezinnen zijn straatarm en worden als minderheids-groep achtergesteld. Zij zijn meestal werkloos en hebben gebrek aan de meest basale levensbehoeften. Gedwongen door armoede en als gevolg van hun eigen analfabetisme sturen maar weinig ouders hun kinderen naar school.
We hebben met klussers uit o.a. Zwolle, Dalfsen en Nieuwleusen een opvangcentrum kunnen bouwen in Medgidia. Er is nu gelegenheid om dagelijks, naast scholing ook een maaltijd aan te bieden en 1 x per week een douchebeurt en schone kleren te geven, zie ook www.medgidia.nl.
Van 8-13 mei kunnen bestellingen qua kleur, soorten planten en bezorging binnen Berkum doorgeven worden via 06 3914 6627 of anjapierik@live.nl. of facebook /instagram.

Tot ziens op deze Voorjaarsmarkt, Klaas en Anja.