Locatie

Reviusplantsoen
Reviusplantsoen

Datum

09 sep 2022

Tijd

Tent open 20.00 uur
20:30

Oranjefeest: COOP comedy night

Coop kleurt het hele jaar door oranje. Maar tijdens de Oranjeweek pakt de Berkumse Coop-supermarkt éxtra uit: met The Coop Comedy Night op vrijdag 9 september.
Warm je lachspieren vast op, dit wordt hilarisch!

De Oranjeweek is een begrip in Berkum. Ook dit jaar staat het programma weer bomvol bruisende activiteiten. Waaronder The Coop Comedy Night op 9 september: een gezellige en vooral héél grappige avond vol muziek en optredens.
En: er is een drankje inbegrepen bij je ticket, dus het eerste rondje is van Coop!

Spaar bij Coop Zwolle Oldengarm voor een gratis kaartje
Heb je nog geen ticket voor The Coop Comedy Night? Spaar ‘m nog snel bij elkaar! Van 11 juli tot en met 4 september krijg je bij besteding van € 10,- aan boodschappen bij Coop Zwolle Oldengarm een comedyzegel. Met 25 zegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten kun je aan de kassa inwisselen voor één gratis ticket voor The Coop Comedy Night, ter waarde van € 25,-!
Krijg je je spaarkaart niet meer vol? Kaartjes kopen kan ook, vraag het gewoon even na in de winkel.
Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want vol = vol!

Het programma
– Om 20.00 uur gaat de tent aan de Reviuslaan open. Zoek je plekje op, terwijl zanger Nick Arends het publiek alvast opwarmt.
– Van 20.30 tot 23.30 uur is het lachen geblazen, met Tom Slighting, Harry Glotzbach, Johan van Gulik en Jeffrey Spalburg. Alle vier vaste spelers in het Comedy Café in Amsterdam!
– Zanger en lokaal talent Mike Appelhof verzorgt de afterparty tot 00.30 uur.

“De Oranjeweek is écht een evenement voor en door de buurt. Daarom past het goed bij ons, als lokaal betrokken supermarkt”, zegt ondernemer Bert-Jan Oldengarm van de Coop-winkel aan de Campherbeeklaan in Zwolle. In zijn vorige winkel in Coevorden was de Coop Comedy Night een hit, met meerdere uitverkochte theaters.
“Hopelijk krijgen we ook hier in Berkum de feesttent helemaal vol! Wij vullen het podium met een onweerstaanbare line-up en jij vult de tent met jouw gezelligheid en gelach!”
Dit wil je toch niet missen?