Toneeluitvoering Quasi Berkum *GEANNULEERD*

Toneelvereniging Quasi Berkum speelt op vrijdag 24 en zaterdag 25 april om 20.00 uur het blijspel “THE NIGHTSISTERS” van Michelle van Daalhoff in Wijkcentrum De Weijenbelt.

Het verhaal speelt zich af in een hotel waar de zangeressen van de meidengroep THE NIGHTSISTERS, in de jaren ’90 immens populair, jong en slank, op initiatief van hun voormalige manager na bijna 30 jaar weer bij elkaar komen. De dames, die elkaar op een gegeven moment niet meer konden luchten of zien, zijn met een smoes naar het hotel gelokt en moeten nu repeteren voor een reünieconcert. De vraag is nu of dit concert er ooit zal komen…..
Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld of wilt u weten hoe dit afloopt en heeft u zin in een avondje lachen? Houd dan 24 of 25 april 2020 vrij in uw agenda!

25 apr 2020

De Weijenbelt