Oranjefeest: Survival and fun

In de middag van 13 september kunnen de grotere kinderen in teams tegen elkaar strijden tijdens SURVIVAL & FUN.
Er wordt een uitdagend parcours uitgezet waarbij samenwerking, snelheid en behendigheid centraal staan.
Wil je meedoen? Vorm dan met je vrienden/vriendinnen een groep van 6-8 personen, zorg voor een begeleider (ouder dan 18 jaar), dan zorgen wij voor een fantastische invulling.
Meld je vóór dinsdag 10 september aan op jeugdzaken@wijkverenigingberkum.nl o.v.v. Survival and fun 2019 en van de door jullie bedachte teamnaam, de namen van je vrienden/vriendinnen, je begeleider en het mobiele nummer van je begeleider.

Locatie: Feestterein Reviusplantsoen
Einde: 18.00 uur
Leeftijd: Kinderen uit Berkum van groep 6 t.m. brugklas

De prijsuitreiking is rond 20.30 uur in wijkcentrum De Weijenbelt. Daarna gaat de avond over in gezelligheid van deelnemers en vrijwilligers!

13 sep 2019

De prijsuitreiking is rond 20.30 uur in De Weijenbelt