Locatie

De Weijenbelt
Campherbeeklaan 82, 8024 BZ Zwolle

Datum

24 sep 2022

Tijd

Zaal open om 18.45 uur.
19:45

Kosten

€ 20,-

Soul R&B Jazz Night

Zaterdag 24 september staat De Weijenbelt bol van de soul, jazz en R&B. Bill Ross van Surned Entertainment nodigt grote namen uit de Nederlandse muziek uit.

Marlène Waal
Ze tourde over de hele wereld met Miriam Makeba en treedt nu al jaren op met haar eigen band en zingt jazz en gospelmuziek. Dat vanavond een Surinaams liedje op het programma staat is wel duidelijk.

Freddy Gums
Gumbs is een van de bekendste en meest gerespecteerde kunstenaars van de Nederlandse Antillen. Met zijn natuurlijke uitstraling en vrolijke energie vermaakt hij velen in de Antillen, Suriname, Nederland, vele delen van Afrika en ook de VS. In Nederland vond Gumbs zijn plek als voice-over door zijn vertolking van ‘Sebastian de Krab’ in ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Rafiki The Ape’ in ‘The Lion King’.

Saskia Dian
Dian is vooral bekend als de zingende trouwambtenaar. Maar daarnaast staat ze velen bij tijdens bijzondere momenten. Denk aan die trouwceremonie, maar ook een receptie, borrel of afscheidsceremonie.

Denise Jannah
Ze toerde de hele wereld over, stond zeven keer op North Sea Jazz, won twee Edisons en tekende bij Blue Note Records. De innemende contra-alt brengt bij ons wonderschone en hartverwarmende jazz.

Bill Ross
Ook Bill zingt vanavond enkele jazzstandards.

En vele anderen…