Locatie

Reviusplantsoen
Reviusplantsoen
Categorie

Datum

17 sep 2023

Tijd

13:00

Oranjefeest: Happy Family Day

Zondagmiddag 17 september is jong en oud welkom op de Happy Family Day, een middag waar je kunt genieten van een bruisend feestterrein vol plezier en avontuur.
Voor de Formule 1 fans is er het F1 café waar je vanaf 14:00 uur op een groot scherm live kunt meegenieten van de spanning en sensatie van de Singapore race.
Wil je je eigen racevaardigheid eens testen? Dat kan! Achter in de tent staan twee race simulatoren van Racesquare waarmee je de snelheid kunt beleven alsof je zelf op het circuit bent.
Houd je van nog meer actie en uitdaging? Waag dan een poging op de rodeostier en zorg ervoor dat je als langste blijft zitten. Voor de allerkleinsten wordt een luchtkussen opgeblazen zodat zij zich, net als de ouders , helemaal kunnen uitleven.

Op het veld staan daarnaast verschillende foodtrucks opgesteld. Van heerlijke patat en knapperige churros tot verfrissend ijs, we hebben voor ieder wat wils. Voor de volwassenen is er een gezellige wijnproeverij waar je kunt nippen van de beste wijnen van ‘Wouter bij
de Wijn’.
En… laten we vooral de 3e helft van de derby PEC – GoAhead niet vergeten. Kom gezellig langs om onder het genot van een drankje de voetbalwedstrijd na te bespreken.

Wanneer: Zondagmiddag 17 september
Tijd: vanaf 13.00 uur
Waar: in de feesttent aan het Reviusplantsoen