Muziek met een Plus: Meezing Johannes *GEANNULEERD*

*GEANNULEERD*
Muziek met een Plus organiseert op 29 maart 2020 de Meezing Johannes. Het gaat om een verkorte versie van de Johannes Passion van Joh. Seb. Bach, waarbij een aantal koralen uit het werk wordt gezongen door een projectkoor.

Er wordt een orkest van (aankomend) professionele musici gevormd en zangeres Ineke de Vylder zal enkele solo’s zingen. Daarnaast zorgt een verteller ervoor dat het passieverhaal in zijn geheel verteld wordt. Het basiskoor wordt gevormd door Musica Vocalis en het geheel staat onder leiding van Raghna Wissink.

Kaartjes zijn zoals gebruikelijk verkrijgbaar aan de kassa, maar online bestellen op www.muziekmeteenplus.nl is net zo gemakkelijk en levert een aantrekkelijke korting op.
We zien u graag op zondag 29 maart a.s. om 15:00 uur in het zalencentrum van de Hoofdhof in Zwolle-Berkum.

Voor meer informatie:
Muziek met een Plus