Muziek met een Plus: Roza Herwig treedt op in de Hoofdhof

In een feestelijk, theatraal Lenteconcert neemt de veelzijdige mezzosopraan Roza Herwig samen met allround cellist Joshua Herwig en pianist Felix Justin u mee op een muzikale reis.
Ze voeren u mee in verhalen die een kijkje geven in het leven van kleurrijke personages in verschillende tijden en in verschillende stijlen. De drie musici brengen een divers programma, van klassiek tot kleinkunst en van Rossini tot Kurt Weill.

Een programma vol muzikale verrassingen met aria’s, liederen en instrumentale werken, afgewisseld door gedichten van Annie M.G. Schmidt.
Wees welkom en laat u verrassen!

Het concert van Roza, Yoshua en Felix duurt ongeveer anderhalf uur en is uitsluitend via de livestream te beluisteren.

Kaarten met toegangscode à € 5,00 voor de livestream zijn te verkrijgen via de website muziekmeteenplus

De aanvangstijd is 15:00 uur.

We zijn ontzettend blij dat we u weer een concert kunnen aanbieden en wensen u heel veel luister- en kijkplezier!

Voor meer informatie:
Muziek met een Plus