Lasergamen

Voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 en de brugklas wordt de gymzaal van de Weijenbelt omgetoverd in een echte lasergame arena en kunnen de kinderen in teams van 6-8 personen strijden om eeuwige roem!

Iedere ronde gaan twee teams in de lasergame arena (de sportzaal van de Weijenbelt) de strijd aan. Het team dat na de verstreken speeltijd de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld is de winnaar!

Voor de groepen 3 t/m 5 is het lasergamen van 16:00 tot 17:30 uur.
Voor de groepen 5 t/m 8 en de brugklas is het lasergamen van 18:00 tot 20:00 uur.

Maak dus samen met je vriendjes een team en schrijf je als team voor dinsdag 15 juni in.
Heb je geen team of krijg je niet alle plekken in het team vol, geen probleem: zorgen wij ervoor dat je in een team wordt ingedeeld.

Je kunt het team of je kind aanmelden door een e-mail te sturen naar: jeugdzaken@wijkverenigingberkum.nl, onder vermelding van Lasergame 2018. Vermeld van de teamleden s.v.p. de voornaam, achternaam en leeftijd.
Belangrijk: vergeet je gymschoenen niet voor de lasergame!

Wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol!! We rekenen ook dit jaar weer op jullie komst!

Waar: Grote zaal van De Weijenbelt
Wanneer: Vrijdag 21 juni 2019
Kosten: € 2,00 inclusief ranja en zakje chips

Melden: 10 minuten voor de tijd. Graag als teamcaptain betaling voor het team doen