Locatie

De Weijenbelt
Campherbeeklaan 82, 8024 BZ Zwolle
Categorie

Datum

19 jan 2024

Tijd

16:30

Kosten

€ 15,- per persoon

Berkum Buurttafel, gezellig samen eten!

Beste buurtgenoten,

Op vrijdag 19 januari nodigen we jou van harte uit voor een onvergetelijke avond bij de Berkum Buurttafel in de gezellige setting van Wijkcentrum De Weijenbelt.

Dit is het begin van een nieuw initiatief waarbij we de kans grijpen om samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en heerlijk te eten. In een warme en sfeervolle ambiance staat er een uitgebreid winterkostbuffet voor je klaar, bestaande uit maar liefst drie verrukkelijke stamppotten: zuurkool, boerenkool en hutspot. En alsof dat nog niet genoeg is, worden deze lekkernijen geserveerd met rookworst, schweine hakse en een overheerlijke gehaktbal. En voor de liefhebbers is er ook jus met spekjes, zilveruitjes en piccalilly.
Voor de vegetariërs onder ons wordt uiteraard gezorgd voor een smakelijke vegetarische variant.

De inloop begint om 16.30 uur, waarbij je de gelegenheid hebt om rustig binnen te komen en alvast te genieten van de gezelligheid. De locatie is Wijkcentrum De Weijenbelt, een plek waar buurtgenoten samenkomen en herinneringen worden gemaakt.

De kosten voor deze culinaire ervaring bedragen €15,00 per persoon, die vooraf te voldoen zijn. Om zeker te zijn van een plekje aan tafel, vragen we je vriendelijk om je aan te melden vóór 10 januari 2024 via: bedrijfsleider@deweijenbelt.nl. Vermeld daarbij het aantal personen, evt. dieetwensen en een telefoonnummer.
Je krijgt na aanmelding een bevestigingsmail met daarin de gegevens voor de betaling.

Na het buffet staat er bovendien een kopje koffie of thee voor je klaar, verzorgd door de gastvrije mensen van De Weijenbelt.
We kijken ernaar uit om samen met jou een gezellige avond te beleven bij de Berkum Buurttafel. Tot dan!

Met hartelijke groet,

Team van De Weijenbelt
& Theo van der Stouwe van Catering & Verhuur Zwolle