Cabaret: De Pauwergirls *GEANNULEERD*

Weij Senioren organiseert in De Weijenbelt op vrijdagavond 6 november een cabaretavond.

“De Pauwergirls”

Muziek met een knipoog en een snufje theater.

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

In verband met de Corona maatregelen zijn er slechts 70 plaatsen beschikbaar.
De kaarten kosten € 10,- per persoon inclusief een kop koffie of thee bij binnenkomst.
De kaarten worden in de voorverkoop verkocht op donderdag 22 oktober en donderdag 29 oktober in wijkcentrum De Weijenbelt van 19.15 tot 20.15 uur.
Mochten alle kaarten op 22 oktober al zijn verkocht zullen wij dit op de website van de wijkvereniging vermelden.

Aanvang cabaretavond is om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Bij binnenkomst vindt er een gezondheidscheck plaats.

Kom niet naar de voorverkoop of de cabaretavond zelf als u coronaklachten heeft of in aanraking bent geweest met iemand die corona heeft of het vermoeden hiervan.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via email: senioren@wijkverenigingberkum.nl

06 nov 2020

Zaal open: 19.30 uur