Foto Petra2 Wijkbladkl

Reset Jouw Leefstijl

Dat sporten is toch helemaal niet leuk?

We weten het wel; je moet bewegen, gezond eten, op de kilo’s letten, de buitenlucht in… noem maar op. En je probeert het wel, steeds weer, maar je vervalt toch in je oude patroon. Al die goedbedoelde adviezen en diëten komen je ook onderhand de neus uit, en dat sporten is toch helemaal niet leuk?!

Herkenbaar?
Voor mij ook. Mijn naam is Petra, wonend in Berkum. Ook ik heb een flinke strijd met mezelf gehad om van de kilo’s af te komen. Na lang zoeken vond ik een fijne balans zodat ik nu mijn gewicht stabiel kan houden en lekker in mijn vel zit. Niet dat ik nu topsport doe of nooit een chocolaatje eet, maar ik voel me fit en ik hou dit vol.

Nu, een aantal jaren later, ben ik nog steeds dagelijks met voeding en leefstijl bezig. Ik help mensen om ook die knop om te zetten en begeleid ze daarbij naar mooie resultaten. In mijn praktijk gebruik ik de werkwijze van Fit & Slank. Zowel in individuele sessies als in een 8-weekse groepscursus in een motiverende groep. Geen pillen of diëten maar een verandering van je leefstijl is het doel. Het loslaten van oude gewoontes en het aanleren van nieuw gedrag, betere voedingskeuzes maken en meer (en met plezier) bewegen.
En dat sporten? Daarvoor neem ik je mee naar buiten om te Powerwalken. Intensief wandelen met krachtoefeningen, goed voor je conditie, lekker in de buitenlucht en een gezellige groepsactiviteit. Het voelt niet als sporten en past perfect bij een nieuwe levensstijl.

Vanaf 12 september start de groepscursus Fit & Slank ‘in acht weken’ (met 8 gratis Powerwalk lessen!)
Elke dinsdag start er in Berkum een Powerwalk groep om 19.00 en elke vrijdagochtend om 9.00 uur.

Je bent van harte welkom!

Meer informatie of aanmelden via: www.resetjouwleefstijl.nl of bel/WhatsApp naar: 06-51384127