Muziek Met Een Plus 2022 2023

Zondag 18 september start Programma Muziek met een Plus 2022-2023 met het Zwols Collectief

Het nieuwe seizoenprogramma van St. Muziek met een Plus in 2022-2023 – heel goed passend bij de actualiteit

In het nieuwe seizoen 2022-2023, van september 2022 tot en met mei 2023, kunt u weer van 8 prachtige concerten bij Muziek met een Plus genieten. Het nieuwe seizoenprogrammaboekje 2022-2023 is uitgekomen.

De concerten worden gegeven op de zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in het zalencentrum van De Hoofdhof in Zwolle Berkum.
Het zijn heel gevarieerde concerten gegeven door uiteenlopende muziekgezelschappen uit Zwolle en daarbuiten, zoals het Zwols Collectief, het gezelschap van Wouter Harbers en het Sallands Bachkoor.

De concerten sluiten verrassend goed aan op de actualiteit. In het concert van 9 oktober staat water centraal en in dat van 12 februari 2023 het leven van Rachmaninov en vluchtelingen uit Rusland.
Verder dit seizoen concerten met muziek van Pergolesi en Bach maar ook van Ramses Shaffy en Abba, jazz – en dansmuziek. Kortom: voor elk wat wils.

Veel bezoekers komen niet alleen voor de muziek, maar ook voor een moment van ontmoeting onder het genot van koffie, thee of een drankje. En daar is ruimschoots gelegenheid voor.

Het programma heet “Muziek met een Plus”. We dagen de musici uit om aan hun optreden een extra element, de “Plus” mee te geven. Dit mag volledig naar eigen keuze; beeld, drama, mime of interactie met het publiek. Alles mag. Elke keer levert dit een aangename verrassing op!

Op onze website www.muziekmeteenplus.nl vindt u ons nieuwe seizoenprogramma. Daar kunt u ook uw kaarten bestellen.
Het nieuwe seizoenprogrammaboekje 2022-2023 kunt u bestellen met een mailtje naar: muziekmeteenplus@gmail.com.

We wensen u heel veel plezier bij Muziek met een Plus in het komende seizoen! Wij ontvangen u graag!