Seniorensoos Okt 2015

Weij Senioren zoekt commissielid

Als onderdeel van wijkvereniging Berkum organiseert de Weij Senioren commissie maandelijks op de tweede woensdag van de maand, van september tot en met mei activiteiten voor de senioren in Berkum. Ook avondbijeenkomsten met een lezing of cabaretoptreden vallende onder onze verantwoordelijkheid.
Door uitbreiding van ons programma met Weij & koffie en een beweegprogramma zijn wij op zoek naar versterking van onze commissie.

Wij zoeken iemand die:
– affiniteit heeft met onze doelgroep
– communicatieve vaardigheid heeft
– mee wil denken over de te organiseren activiteiten
– actief mensen wil benaderen voor de invulling van de woensdagmiddagen
– bereid is een aantal woensdagmiddagen mee te helpen organiseren en daarbij dan ook aanwezig kan zijn
– flexibel is en goed kan samenwerken met de andere commissieleden
– ongeveer 6 keer per jaar kan vergaderen met de andere commissieleden om activiteiten te evalueren/ bedenken/ plannen

Wij bieden leuk vrijwilligerswerk binnen onze eigen wijk met als belangrijk element gezelligheid tijdens de diverse activiteiten en binnen onze commissie.

Voel je je aangesproken of wil je meer informatie:
Neem gerust contact op met onze commissie voorzitter Ellen van het Hul:  senioren@wijkverenigingberkum.nl, telefoon 06-18081418.