Dsc 5348kl

Nieuwe clinic Loopgroep Berkum van start!

Heb je voor 2020 het goede voornemen om aan je conditie te werken? Wil je ook leren hardlopen, maar je weet niet hoe te beginnen? Geef je dan op voor de hardloopclinic 2020 van Loopgroep Berkum! De eerste clinic van dit jaar start op zaterdag 28 maart 2020 om 9.00 uur bij De Weijenbelt. De trainingen duren ongeveer 1 tot 1,5 uur!

Je gaat 10 keer op zaterdagochtend hardlopen onder leiding van één van onze trainers. De laatste clinic is op 30 mei. in het trainingsschema wordt ervan uitgegaan dat je ook 1 keer per week ‘voor jezelf’ een duurloopje doet. Aan de hand van een schema leggen de trainers uit wat er elke week verwacht wordt.
Na de clinic ben je in staat om een duurloop van 5 à 6 km te doen. Je kunt dan bijvoorbeeld meedoen aan de 4 Engelse mijlen van Zwolle (13 juni) of de Berkum Salverdaloop (begin september). Als je meedoet aan de clinic krijg je ook nog eens 50% korting op de inschrijfkosten voor de Berkum Salverdaloop.

Je kunt na afloop van de clinic doorstromen naar de Loopgroep Berkum. Iedere dinsdagavond wordt er door de Loopgroep getraind. Je mag drie keer gratis meedoen, daarna kun je voor € 25,- lid worden in 2020 en meetrainen op de dinsdagavond. Normaal is de contributie € 65,- per jaar.

Voor de clinic kun je je via: loopgroepberkum@live.nl aanmelden tot 21 februari 2020. De kosten zijn € 40,-. Wij starten bij aanmelding van minimaal 7 deelnemers. In de week van 2 tot 7 maart ontvang je via de mail verdere informatie.
Laat je sportieve hardloophart nog beter kloppen en schrijf je in via: loopgroepberkum@live.nl onder vermelding van ‘Clinic 2020’.