DEDZ Poster A3 Berkum V2 2

Binnenstad Zwolle zoekt ‘toeristen’ uit Berkum

Toerist zijn in eigen stad; wie wil dat nou niet? De binnenstad is opnieuw op zoek naar kleine en grote ontdekkers buiten de binnenstad, die de Zwolse binnenstad binnenstebuiten willen keren.

Gezocht: inwoners uit Berkum
Voor de nieuwe ‘expeditie’ van Door en door Zwolle zoeken we een gezin/ stel/ duo uit Berkum dat op ontdekkingstocht gaat door Zwolle. Tijdens deze geheel verzorgde dag word je verrast door het leuke en onbekende uit de Zwolse binnenstad en kom je in aanraking met de Zwolse cultuur, horeca en retail. Het helpt mee als je als eigenschap nieuwsgierig bent en open staat voor iets nieuws of bijzonders.

Op expeditie door Zwolle? Meld je aan!
Wil jij met jouw gezin, met je partner of met je vriend/vriendin dit najaar Zwolle binnenstebuiten keren, meld je dan aan via de website doorendoorzwolle.nl. We zullen uitgebreid verslag doen van jullie ervaringen zodat ook andere Berkumers jullie ontdekkingen kunnen meebeleven.

Actievoorwaarden
• In verband met de geplande activiteiten is de minimale leeftijd voor kinderen 8 jaar.
• Elke deelnemer die je aanmeldt is woonachtig in Berkum.

Door en door Zwolle
De binnenstad heeft ook voor door-en-door-Zwollenaren nog veel verrassingen te brengen. Door en door Zwolle is een initiatief van Het Zwollefonds voor Zwollenaren om die verrassingen zichtbaar te maken zodat iedereen optimaal kan genieten van de binnenstad.